2.7.2021

Pohjanmaan Ekonomitoimisto ja Tietokauha osaksi Accountoria

Wedeco myy enemmistöomistuksensa Pohjanmaan Ekonomitoimistosta ja vähemmistöomistuksensa Tietokauhasta.  Accountor on kasvustrategiansa mukaisesti 1.7.2021 ostanut taloushallinnon palveluihin erikoistuneet Pohjanmaan Ekonomitoimisto Oy:n ja Tietokauha Oy:n.

Yrityskaupoilla Accountor kasvaa Etelä-Pohjanmaan johtavaksi taloushallinnon palveluntarjoajaksi ja parantaa palvelukykyään alueella. Viime vuosien ajan voimakkaasti kasvaneen Accountorin tavoitteena on koko maan kattavalla toimistoverkostolla olla lähellä asiakkaitaan.

Nykyinen johto siirtyy vastaamaan yritysten liiketoiminnasta sekä niiden integroinnista osaksi Accountoria.

- Asiakkaamme hyötyvät selkeästi yhdistymisestämme. Jatkossa heillä on käytettävissään Accountorin laaja palveluvalikoima sekä mahdollisuus hyödyntää toimialan kehittyneimpiä sähköisen taloushallinnon palveluita. Pystymme myös vastaamaan paremmin asiakkaittemme lisääntyneisiin kansainvälistymisen tuomiin haasteisiin, sanoo Pohjanmaan Ekonomitoimiston toimitusjohtaja Anu Keski-Filppula.

- Accountor on meille haluttu kumppani, jonka kanssa yhdessä voimme vahvistaa sekä osaamistamme että kasvuamme. Samalla voimme tarjota asiakkaillemme kattavampia palveluita, Tietokauhan toimitusjohtaja Mari Viertola kertoo.

Accountor on talous- ja henkilöstöhallinnon ohjelmistoratkaisuihin sekä ulkoistuspalveluihin erikoistunut konserni, jonka palveluksessa on noin 2200 ammattilaista 7 maassa. Yhtiön toiminta-ajatuksena on auttaa asiakkaitaan hyödyntämään modernin teknologian ja digitalisoinnin tarjoamia mahdollisuuksia jokapäiväisessä tekemisessään. Yhtiön pääkonttori on Espoossa. Suomen lisäksi yhtiö toimii Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Hollannissa, Venäjällä ja Ukrainassa. Accountor-konsernin liikevaihto vuonna 2020 oli 221 M€.

Kaikki ajankohtaiset asiat